Las Bandidas!!
Magic Miriam, Pretty Janetty, Handsome Hannah, Desy Belle en Styn de Drummachine. Wie kent ze inmiddels niet! Deze 5 chicas met pit 'rocken' en 'rollen' tot je erbij neervalt. Oude swingende pareltjes uit de muziekhistorie, die iedereen meezingt en waarbij het dak eraf gaat.
Laat deze bandieten ook jouw muziekhart veroveren!

All female rock band uit Friesland.


maart 2024

Jodelahiti - mit den Chicas auf dem Ski

Op uitnodiging van onze muziekvrienden van Reeper Bahner gaat op zaterdag 14 maart het dak eraf bij het Tiroler hotel LeamWirt in Hopfgarten im Brixental. Jodelahiti ...

december 2023

Optreden bij Hûnekop Festival XXL gefilmd

EW Production maakte een puike opname van ons optreden tijdens het Hûnekop Festival XXL. Een optreden voor een tent vol minderjarige Hûnekop fans. Een geweldige middag was dat. Klik HIER om het resultaat te bewonderen.

februari 2023

De chicas op tournee naar Andorra!

Wij mogen op zondag 5 maart 2023 acte de présence geven bij de après-ski van Skimo Femení, een jaarlijks terugkerend wintersportevenement voor vrouwen op of rond Internationale Vrouwendag. Het doel van de dag is verbinding en aan het evenement is een goed doel gekoppeld. En enkele hele lieve ondernemers met wie wij een muzikale en/of persoonlijke klik hebben, helpen ons dit allemaal mogelijk te maken! Klik hier voor de namen en logo’s van de geweldenaren die ons hierbij steunen! Ook interesse? Stuur een mail naar chicas@lasbandidas.nl.

januari 2023
Las Bandidas op ongekende hoogte. Binnenkort meer ...

maart 2022
We're back! See you!

december 2021
Er mag weer gestemd worden: https://www.frysketop100.nl/

april 2021
Breaking news! Yes, yes, onze knijterharde Fryske hit nu ook te beluisteren via Spotify! De chicas lekker keihard over je speakas, eh ... speakers.december 2020
Wij bruisen als vanouds van de energie!! Die energie hebben wij voor de gelegenheid gestoken in de opname van een eigen Friestalig nummer 'It brûst', met een daverende clip om de goeie rock & roll-tijden vooral niet te vergeten.

Las Bandidas on Instagram   Las Bandidas on You Tube   Las Bandidas on Spotify